Lejrskole

Oplevelser og ture

Bestil vores inspirationskatalog for 2022

Vi har samlet en række gode tips til ture og lidt om hvordan det er at være på lejrskole hos os. Udfyld formularen, så sender vi jer det sidste nye katalog.

Oplevelser og ture

Vi hjælper gerne med at booke alle guider og ture. Det bliver ikke dyrere, bare lettere.
Her er lidt inspiration:
 

NaturBornholm med guide

NaturBornholm er vores største oplevelsescenter. Der bliver man guidet mange hundrede millioner år tilbage i tiden og ser hvordan Bornholm så ud dengang og op gennem tiderne. Med guide kommer man ud at gå på grundfjeldet og ser forstenede vandmænd, vandreblokke og hører mange sjove og lærerige historier. Inde i huset kommer man i tidsmaskinen og går på opdagelse blandt krokodiller og dinosaurer. Man kan let bruge 2-3 timer på NaturBornholm.
www.naturbornholm.dk

På Natur Bornholm finder I også Cafe Saurus som har rimelige priser på mad og drikke.

Fra Rosengaarden kan man gå, 5 km, eller leje cykler. Mange skoler vælger at gå frem og tilbage. Hvis man lejer cykler kan man fortsætte turen ind til Almindingen eller til Dueodde.
 

Hammershus med Guide

Hammershus er Nordeuropas største borgruin og en af Bornholms største attraktioner. Der er fantastisk natur og den smukke kulisse skal opleves når man besøger Bornholm. De dygtige guider fortæller og viser med flere valgfrie temaer, både med udklædning og kærreture, om hvordan det var at bo og leve på Hammershus. Også om alle de gamle konger og hvem der sad i tårnet og meget mere.
Fra Rosengaarden kan I køre med bus frem og tilbage. I kan bliver sat af ved Hammershus, få en guidet tur, evt. spise madpakken på Hammershus og derefter gå ned af alle trapperne til Kamelhovederne, videre til Hammerhavnen, op over Hammerknuden, lige kigge ned i Opalsøen og slutte i Sandvig. Der henter bussen jer og kører jer tilbage til vandrerhjemmet.

Andre ture

  • Christiansø
  • Nordtur (bustur 9-17)
  • Sydtur (bustur 9-16)
  • Middelaldercentret med guide
  • Døndalen, Kunstmuseet/Helligdomsklipperne, gå/sejle med Thor til Gudhjem
  • Leje cykler
  • Aftenture til Hammershus eller Middelaldercentret
  • Aftentur, gå til stranden, Boderne Havn og Læså
  • Slipture til alle byer
Husk! Vi hjælper Jer med at bestille og arrangere alle ture.
Ring på +45 56974950 eller mail@rosengaarden.dk
og få tilsendt vores inspirationskatalog
Link til Svaneke Nexø Bustrafik

Find ledige værelser

Site by Bright Systems · © 2024