Lejrskole

Lejrskole på Rosengaarden

Bestil vores inspirationskatalog for 2022

Vi har samlet en række gode tips til ture og lidt om hvordan det er at være på lejrskole hos os. Udfyld formularen, så sender vi jer det sidste nye katalog.

Lejrskole på Rosengaarden

Rosengaarden er et hyggeligt lejrskolevandrerhjem med masser af charme og miljø. Vi tilbyder en totalløsning med morgenmad, madpakke, aftensmad og overnatning fra kr. 285 pr. person pr. nat.
 
Vi har hvert år mange lejrskoler som vælger os, fordi vi ikke er så store og fordi vi ikke ligger midt i en by, men ude på landet hvor man er tæt på naturen, stranden og hinanden.
 
Vi har en meget stor have med plads til egne aktiviteter, såsom boldspil, skattejagter, lege og udfordringer. I haven er der også trampoliner, skakbræt, kaniner, legeplads og et lejrbål som vi tænder op for en aften hver uge. Der spiller vi guitar, synger og kigger på stjerner.
 
Der indkvarteres oftest på 4-sengs værelser med eget bad og toilet samt separate lederværelser.
 
Vi lægger stor vægt på at I får god hjemmelavet mad til aften og om morgenen smører I selv madpakken, samtidig med at I spiser morgenmad, så er eleverne sikre på, at de får det med de gerne vil spise.
 
For at gøre alting lettere, hjælper vi gerne med at arrangere busture, vi har cykeludlejning og vi forudbestiller gerne entrebilletter til seværdigheder og attraktioner. Dette også for at sikre Jer at I får set og oplevet det I gerne vil her på Bornholm. Kort sagt ordner vi alt fra I sætter fødderne på Bornholm til I rejser igen.
 

Find ledige værelser

Site by Bright Systems · © 2024