Vandrerhjemmet

Værelser

Online booking

Værelser

VI HAR 20 værelser på Rosengaarden, hvoraf de 16 har eget bad og toilet samt egen terrasse med morgen- eller aftensol. De sidste fire værelser ligger på første sal og deler to toiletter og to bruserum.

Der er gratis wi-fi på alle værelser.

Læs om at have hund med her ...

 

Familieværelse med eget bad

VÆRELSE MED PLADS til op fire personer. To køjesenge, skrivebord og stol, skab med bøjlestang, eget badeværelse med toilet og bruser samt udeterrasse. Værelserne er ca. 12 m2  og kan bookes til 2, 3 eller 4 personer.
 

Dobbeltværelse med eget bad

VÆRELSE MED TO boksmadrasser, natborde, skrivebord og stol, skab med bøjlestang, eget badeværelse med bruser samt udeterrasse. Værelserne er ca. 12 m2, og de kan kun bookes via vores egen hjemmeside.
 

Familieværelse med delt bad og toilet

DISSE FIRE VÆRELSER ligger på første sal og er renoveret i 2018. De er lidt forskellige i størrelsen; det største er der 6 sengepladser i. Der er bord og stole samt hyldeplads på alle værelserne.

Afdelingen har to separate toiletter og to separate bruserum til deling mellem disse værelser. Værelserne har ikke egne terrasser, men der er en stor terrasse i haven, der kan benyttes.
 

Handicapvenlige værelser

VORES HANDICAPVENLIGE afdeling består af to store lyse fire-sengsværelser, der deler et meget stort badeværelse. Der er rampe til afdelingen, og begge værelser samt bad har brede skydedøre. Badeværelset har forhøjet toilet med opklappelige armstøtter. Der er terrasse til begge værelser. 

Bemærk at værelserne lejes ud enkeltvis. Det betyder, at I skal leje begge værelser, hvis I vil bruge hele afdelingen.

Find ledige værelser

Site by Bright Systems · © 2024