Om Rosengaarden

Om os

Online booking

Lidt om os


Rosengaarden, ejendommen som tidligere husede Bornholms største ostemejeri, har en skøn, landlig beliggenhed på Sydbornholm - 1000 m fra en af Bornholms bedste strande. Vandrerhjemmet har i dag 20 værelser, de fleste med eget bad og toilet og egen udeplads. På grunden ligger også "Smedens Hus", et sommerhus med plads til 9 personer.

Vi har som de fleste overnatningssteder på Bornholm en kort højsæson med feriegæster, og derudover har vi lejrskoler om foråret og efteråret. Om vinteren har vi lukket for overnatning, men vi har åbent for selskaber og kurser året rundt.

På Rosengaarden møder I Marian Lundh, der købte vandrerhjemmet i 2002, og hendes mand Kim, der flyttede ind i 2006. Vi bor selv på ejendommen og er altid til at få fat på; det er os der sidder i receptionen, os der tager telefonen og som regel også os, der sælger is i kiosken.

Vi er begge født og opvokset på Bornholm, og vi har begge en stor kærlighed til naturen og livet på vores smukke ø - såvel det hektiske liv om sommeren som den rå, ensomme vinter. Uden for sæsonen nyder vi at trave langs kysten, men da vi begge har mange andre aktiviteter at se til, bliver det ikke altid til så mange kilometer som planlagt.

Om sommeren får vi hjælp af en flok fantastiske, engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på at vi kan have det sjovt sammen, også når der er travlt. Målet er, at vi fremstår som en stor familie, hvor alle er med til at give vores gæster en god oplevelse.


Vi glæder os til at se jer!

Find ledige værelser

Site by Bright Systems · © 2024