Om Rosengaarden

Om os

Online booking

Lidt om os


På Rosengaarden møder I Marian Lundh der ejer vandrerhjemmet, og hendes mand Kim. Vi bor selv på ejendommen og er altid til at få fat på; det er os der sidder i receptionen og os der tager telefonen. Om sommeren får vi hjælp af en flok fantastiske, engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på at vi fremstår som en stor familie hvor alle er med til at give vores gæster en god oplevelse.

Ejendommen som tidligere husede Bornholms største ostemejeri, har en skøn, landlig beliggenhed på Sydbornholm - 1000 m fra en af Bornholms bedste strande. Rosengaarden har i dag 20 værelser, de fleste med eget bad og toilet og egen udeplads. På grunden ligger også "Smedens Hus", et sommerhus med plads til 9 personer.

Rosengaarden er især kendt for den store grønne have, det hyggelige miljø og det gode værtskab. Vi har som de fleste overnatningssteder på Bornholm en kort højsæson med feriegæster, og derudover har vi lejrskoler om foråret og efteråret. Om vinteren har vi lukket for overnatning, men vi har åbent for selskaber og kurser året rundt.

Vi glæder os til at se jer!

Find ledige værelser

Site by Bright Systems · © 2019